Titus Brandsma: vergroot je wereld!

Social media wall

Titus Brandsma

Onze school is kleinschalig, veilig en ondernemend. De kwaliteit van ons onderwijs is hoog. Bovendien word je bij ons stap voor stap wereldwijs. Je kunt bij ons terecht voor de havo, mavo en de Wereldklas. 

Docenten en leerlingen kennen elkaar. En we zorgen voor een soepele overgang van de basisschool naar onze school. Zo heb je bijvoorbeeld in de brugklas een eigen lokaal. Je krijgt de kans om te groeien in een tweejarige brugperiode: mavo-havo. In die tijd kun je wisselen van niveau, zonder dat je in de eerste klas naar een andere klas hoeft. Zo heb je echt de tijd om het beste uit jezelf te halen. Pas na die twee jaar kijken we of je mavo of havo gaat doen. Wij bieden ook een havo-klas aan, waarin je direct start op havo-niveau.

We zijn een Excellente School

Van de Inspectie van het Onderwijs mogen we onszelf een Excellente School noemen. Voor de tweede keer op rij hebben wij dit predicaat in ontvangst genomen op 20 januari 2020. Daar zijn we trots op, want het betekent dat je bij ons gewoon goed onderwijs krijgt. En dat we méér doen dan dat. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor een prima aansluiting tussen de basisschool en het voortgezet onderwijs, zijn we een Unesco-school en heb je bij ons altijd verschillende keuzemogelijkheden. Het laatste juryrapport vindt u hier.

Sfeerimpressie

 

Naar school in Velp is leukSchoolgidsen & Meer

Op de downloadpagina vind je alle schoolgidsen, informatiekaarten en meer bij elkaar. Ga naar de downloads pagina.

Waar is jouw school?

Wil je weten hoe lang het fietsen is naar je school?

Titus Brandsma

© Arentheem College - Cookies en privacy statement