Thomas a Kempis: leren met ambitie!

Social media wall

Thomas a Kempis

De school is een plek waar leerlingen kunnen leren en groeien in een veilige, tolerante en respectvolle omgeving. Bij ons is - naast het cognitieve aspect - veel aandacht voor culturele, sociale en maatschappelijke activiteiten. Je gróéit op Thomas a Kempis!

Onze school is dé plek voor nieuwsgierige mensen die hard willen werken aan hun eigen succes. Bij ons volg je onderwijs op een ondernemende manier. De kwaliteit van onze lessen is hoog. Je werkt samen met de docenten aan je kennis, je inzicht en je zelfvertrouwen. De sfeer op onze school is positief: iedereen voelt zich gezien en gekend. Je kunt bij ons terecht voor havo, atheneum en gymnasium+.

Het juiste niveau

Bij ons zit je snel op het juiste niveau. Dat maakt leren spannend. We hebben geen brugklassen. In de onderbouw volg je een breed programma waarin je je talent ontdekt. In de bovenbouw bepaal je in welke richting je verder wilt.

Topprestaties leveren

Bij ons kun je topprestaties leveren. Door een extra taal te volgen in de onderbouw, mee te doen aan een debatwedstrijd of op sportgebied mee te doen met Mission Olympic. Ook in de bovenbouw bieden we extra mogelijkheden om meer inhoud aan je schooltijd te geven. We hebben hiervoor verschillende excellentieprogramma’s.

 

 

Schoolgidsen & Meer

Op de downloadpagina vind je alle schoolgidsen, informatiekaarten en meer bij elkaar. Ga naar de downloads pagina.

Waar is jouw school?

Wil je weten hoe lang het fietsen is naar je school?

Thomas a Kempis

© Arentheem College - Cookies en privacy statement