Voor het veilig innen en verwerken van alle betalingen aan de school zijn wij een samenwerking aangegaan met Stichting iDEALnet. Via onze Webwinkel kunt op een veilige en gemakkelijke manier via de schoolwebsite onder meer de schoolkosten betalen. U heeft op uw eigen persoonlijke pagina altijd een handig overzicht van de uitgaven en uitgevoerde betalingen per schooljaar.

In het inlogscherm hieronder kunt u direct inloggen op uw persoonlijke pagina. Gebruikt u iDEALnet voor de eerste keer dan moet u zich eerst registreren door te klikken op 'eerste keer iDEALnet'. De hiervoor benodigde gegevens ontvangt u in een brief van school. Zodra uw registratie voltooid is, kunt u direct inloggen op uw persoonlijke pagina. Het gebruik van de Webwinkel is gratis voor de ouders/verzorgers.

Wij vragen u om al uw betalingen aan school te gaan verrichten via de Webwinkel. Dit biedt een aantal belangrijke voordelen, zoals het betalen via iDEAL (met uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving) of gewoon via een overschrijving.

Uiteraard wordt met alle gegevens van u en uw kind zorgvuldig omgegaan en is de server waarop deze staan goed beveiligd. Bij een vervallen openstaande post kunt u eventueel gebeld worden door de administratie van onze school. Betalingsherinneringen krijgt u per e-mail.

Bedankt voor uw medewerking!

Vragen over de Webwinkel?

Bekijk de meest gestelde vragen en antwoorden op www.idealnet.nl
Staat uw vraag hier niet bij, stel deze dan via www.idealnet.nl/helpdesk of bel het servicenummer voor ouders: 085 273 49 00.

Heeft u inhoudelijke vragen over de schoolkosten, dan kunt u contact opnemen met de leerlingenadministratie van de school via e-mail of op telefoonnummer 026 363 38 36.