Mavoplus

Mavoplus is een mavo-opleiding (vmbo theoretische leerweg) met een extra vak. Dit extra vak is praktijkgericht. Hierdoor worden je slagingskansen groter en ben je uitstekend voorbereid op een opleiding op het mbo. Mavoplus is ook nog eens hartstikke leuk, omdat je meteen al met de praktijk bezig bent en gaat kijken bij mbo-opleidingen. Je begint hiermee al in mavo 3.

Certificaat Ondernemen
Als je een sterke mavoleerling bent, kun je als extra vak ook werken aan het Certificaat Ondernemen. Door masterclasses, bezoeken aan het bedrijfsleven maar vooral veel praktijkopdrachten leer je hoe je straks als ondernemer aan de slag kunt. Bij ons haal je 2 certificaten. De overige 5 haal je bij ROC A12.

Zesjarige havo

Wil je liever naar de havo, maar weet je niet of je dat in één keer lukt? Dan kun je ook kiezen voor onze zesjarige havo. Je haalt dan eerst je mavodiploma, maar met een vakkenpakket dat helemaal is afgestemd op de havo. Je krijgt vanaf 3 mavo extra  wiskunde, extra aandacht voor het vervolg naar de havo en een keuzevak. En hiermee kun jij de laatste twee jaar van de havo beter aan.