Arentheem College
Titus Brandsma

Zomerschool opnieuw succesTwee weken hard werken leverde voor 94% van de leerlingen van Titus Brandsma een jaar winst op....
Lees verder
Veel media-aandacht voor zomerschoolVoor het tweede jaar heeft Titus Brandsma de zomerschool. Twee weken bikkelen om niet te blijven...
Lees verder
De Wereldklassen op kampDe Wereldklassen zijn op kamp geweest. Hoewel de nachten wat fris waren, was de sfeer...
Lees verder

Commissies en raden

Je brengt een groot deel van je tijd op school door. Belangrijk dus dat je het er ook echt naar je zin hebt. Dat lukt als je meer doet dan alleen lessen volgen. Elke leerling doet bij ons daarom mee in een commissie of raad.

Leerlingenraad
De leerlingenraad bestaat uit de klassenvertegenwoordigers. Zij komen regelmatig bij elkaar om te praten over onze school. Over beleid, maar ook over inrichting en aankleding van het gebouw. De leerlingenraad heeft een adviserende rol. De directie neemt de adviezen van de leerlingenraad serieus, en vraagt soms ook actief om de mening van de raad.

Andere raden en commissies
Je kunt bij ons meedenken en –doen over allerlei onderwerpen: feesten, de schoolkrant, noem maar op. En je kunt bijvoorbeeld ook lid worden van ons debatteam of als tutor van een jongere leerling aan de slag gaan.