Titus Brandsma: vergroot je wereld! Intranet

Onze school is kleinschalig, veilig en gestructureerd. De kwaliteit van ons onderwijs is hoog. Bovendien word je bij ons stap voor stap wereldwijs. Je kunt bij ons terecht voor de volledige mavo en havo en de Wereldklas. 

Docenten en leerlingen kennen elkaar. En we zorgen voor een soepele overgang van de basisschool naar onze school. Zo heb je bijvoorbeeld in de brugklas een eigen lokaal. Je krijgt de kans om te groeien in een tweejarige brugperiode: mavo-havo. In die tijd kun je wisselen van niveau, zonder dat je in de eerste klas naar een andere klas hoeft. Zo heb je echt de tijd om het beste uit jezelf te halen. Pas na die twee jaar kijken we of je mavo of havo gaat doen.

 

Aanmelden?

Heb je een vmbo- of havoadvies? En wil je jezelf ontwikkelen op een kleine, gezellige school waar je zelfstandig leert werken? Meld je dan aan op Titus Brandsma! We zien je heel graag op onze school!

> Aanmelden bij Titus Brandsma

 

Naar school in Velp is leuk.



Jouw school
Uniek op jouw school
 • UNESCO

  In de wereldvakken doe je UNESCO-activiteiten. Ga de natuur in of naar een mooie voorstelling!

 • Leren in de studiezaal

  In de studiezaal is altijd een begeleider aanwezig en het is er muisstil.

 • Klein beginnen

  Het eerste jaar heb je de meeste lessen in je eigen lokaal. De docenten komen naar jou toe!

 • Lekker duidelijk

  In elke les stellen we een leerdoel, valt er iets te kiezen en kun je samenwerken.

Schoolgids & downloads
Informatiekaart

De informatiekaart is onderdeel van de schoolgids. Op de kaart  hebben we de belangrijkste praktische informatie uit de schoolgids voor jou en je ouders op een rij gezet, zodat je die altijd gemakkelijk bij de hand hebt. Wil je meer informatie? Kijk dan in de schoolgids.

Schoolgids mavo - havo

Alle belangrijke informatie over school, bijvoorbeeld lestijden en regels, staan in de schoolgids.

Schoolgids Wereldklas

Alle belangrijke informatie over school, bijvoorbeeld lestijden en regels, staan in de schoolgids.

Resultaten van Titus Brandsma

Scholenopdekaart.nl
Hier publiceert de VO-raad gegevens over onder meer eindexamenresultaten van scholen in het voortgezet onderwijs. Via deze link kom je direct bij de gegevens van Titus Brandsma uit.

Waar is jouw school?
Wil je weten hoe lang het fietsen is naar je school? Typ hiernaast dan je postcode in.
Informatie voor ouders

We werken in teams van leraren die hun leerlingen goed kennen, verdeeld in twee afdelingen. Iedere afdeling heeft een groep leerlingen onder zijn hoede en wordt geleid door een afdelingsleider. Hier leest u meer over begeleiding.

Sommige schoolkosten betalen leerlingen of hun ouders/verzorgers zelf. Het gaat dan om kosten die samenhangen met de school en ons onderwijs; voorzieningen en activiteiten die belangrijk zijn voor de leerlingen. Daar leest u hier meer over. 

Alle vakanties van dit schooljaar op een rij!