Voor het veilig winnen en verwerken van alle betalingen aan de school zijn wij een samenwerking aangegaan met Stichting iDEALnet. iDEALnet is een gratis online dienst voor ouder(s)/verzorger(s) waarmee u onder andere op een veilige en gemakkelijke manier via de schoolwebsite de schoolkosten kunt betalen. Zo heeft u op uw eigen persoonlijke pagina altijd een handig overzicht van de uitgaven en uitgevoerde betalingen per schooljaar.

In het inlogscherm hieronder kunt u direct inloggen op uw persoonlijke pagina. Gebruikt u iDEALnet voor de eerste keer dan moet u zich eerst registreren door te klikken op 'eerste keer iDEALnet'. De hiervoor benodigde gegevens ontvangt u in een brief van school. Zodra uw registratie voltooid is, kunt u direct inloggen op uw persoonlijke pagina. Het gebruik van de Webwinkel is gratis voor de ouders/verzorgers.

Wij vragen u om al uw betalingen aan school te gaan verrichten via iDEALnet. Dit biedt een aantal belangrijke voordelen, zoals het betalen via iDEAL (met uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving) of via een eenmalige of doorlopende machtiging.

Uiteraard wordt met alle gegevens van uw kind zorgvuldig omgegaan en is de server waarop deze staan goed beveiligd. Bij een vervallen openstaande post of voor de begeleiding van het gebruik van de ouderpagina kunt u eventueel gebeld worden door Stichting iDEALnet.

Bedankt voor uw medewerking!

Vragen over iDEALnet?

Bekijk dan de meest gestelde vragen en antwoorden op www.idealnet.nl.
Staat uw vraag hier niet bij, stel deze dan via www.idealnet.nl/helpdesk of bel het servicenummer voor ouders: 085 273 49 00.

Heeft u inhoudelijke vragen over de schoolkosten, dan kunt u contact opnemen met de leerlingenadministratie van de school via e-mail: thomasakempis@arentheemcollege.nl of op telefoonnummer 026 445 24 47.