Vragen stellen Intranet

> Stel zelf je vraag
Ik was bij u op de Open dag en heb nog een vraag over de zorg. Kunt u me uitleggen hoe het met ondersteuning bij rekenen zit?

Mw. Geelen - 05-02-2016

Beste mevrouw Geelen, op Leerpark Presikhaaf besteden we veel tijd aan rekenen. Elke leerling heeft dit vak op zijn rooster staan. On ze docenten zijn hiervoor speciaal opgeleid. Als leerlingen een grote achterstand hebben, dan krijgen ze meer ondersteuning. Op de Rekentoets scoren onze leerlingen ruim voldoende.

Hoe kan ik me aanmelden voor de minilessen?

Anita - 21-01-2016

Beste Anita, Leuk dat je naar onze minilessen wilt komen. Je kunt je online aanmelden via deze link: http://arentheem.nl/aanmeldenminilessen2016LP We hopen je te zien op 29 januari!

Ik hoorde dat jullie een fitnessruimte hebben. Mogen leerlingen daar ook gebruik van maken? Groet, Wesley.

Wesley - 20-01-2016

Beste Wesley, de fitnessruimte is juist voor de leerlingen. Onder begeleiding van gymleraren of de studenten van Sport en Bewegen kan je daar heerlijk sporten. Elke middag bij Free to Do, vanaf 15.00 uur.

Mijn familie komt na de carnaval op bezoek, kunnen we op maandag bij de school eten?

Jan - 20-01-2016

Beste Jan, Buurtrestaurant Resto Van Harte is elke maandag en donderdag open vanaf 17.00 uur. Je kunt on line reserveren via onze site (onder onze school). Op woensdag koken onze eigen leerlingen de sterren van de hemel.

Mevrouw Kersten, ik doe dit jaar examen. Als ik op het Leerpark blijf voor het mbo is dat dan net zo goed als op het ROC? Groetjes, Celeste

Celeste - 19-11-2015

Beste Celeste, het heeft veel voordelen als je op het Leerpark blijft. We kennen elkaar, want je krijgt dezelfde leraren. Het is klein, dus we hebben oog voor je. En misschien wel het belangrijkste: je kunt de opleiding sneller afronden. We noemen dit de vakmanschapsroute. Je kunt er meer over lezen op onder het kopje Onderwijs. Of praat eens met je mentor. Succes met je examen!

Hi mevrouw Kersten, waarom staan de openingstijden van het fitnesscentrum niet op de site? Ricardo

Ricardo - 19-11-2015

Beste Ricardo, daar hadden we nog niet aan gedacht. Fijn dat je dit meldt! Je bent elke middag welkom van 15.00 tot 17.00 uur. Studenten van Sport en Bewegen zorgen voor een goede begeleiding. Kom je binnenkort eens langs?

Beste mevrouw Kersten, mijn zoon zit in de tweede klas. Straks gaat hij naar de bovenbouw. Wat doen jullie om die overgang soepel te laten verlopen? Marieke Noorderhof

Marieke Noorderhof - 19-11-2015

Beste mevrouw Noorderhof, in de tweede klas maken de leerlingen kennis met alle richtingen. Elke week krijgen ze twee uur les in een praktijkvak, zoals dat in klas 3 wordt gegeven. Verder besteden we in het mentoruur aandacht aan loopbaanoriƫntatie: wat wil je, wat kan je, hoe kies je? Veel leraren geven les in de onderbouw en in de bovenbouw. Zo brengen we een soepele overgang tot stand.

Geachte Mevrouw Kersten, ik zie op uw site dat leerlingen bij u op school na schooltijd huiswerk kunnen maken. Is dat iedere dag mogelijk? En kost dat geld? Met vriendelijke groet, Sandra Tuinenga

Sandra Tuinenga - 19-11-2015

Beste mevrouw Tuinenga, leerlingen kunnen niet alleen onder begeleiding huiswerk maken, daarna kunnen ze ook meedoen met Free to do! We hebben workshops theater en fitness. En nee, het kost geen geld. Wij zijn er ook na schooltijd voor onze leerlingen. Van maandag tot donderdag.

> Stel zelf je vraag