Arentheem College
Leerpark Presikhaaf

Open huis, minilessen en informatieavondenLeerpark Presikhaaf opent de deuren voor iedereen. Ben jij op zoek naar een school voor vmbo,...
Lees verder
Cateren voor de basisscholen De leerlingen van de afdeling consumptief hebben afgelopen week voor een paar honderd...
Lees verder
Voorlichting door Bureau HaltBureau Halt heeft weer voorlichting gegeven op het vmbo en de praktijkschool over verschillende...
Lees verder

Leerpark Presikhaaf: leren, werken, ondernemen

Leerpark Presikhaaf is een actieve school, gericht op de toekomst. We zitten in een schitterend gebouw aan de IJssellaan. Onze school is overzichtelijk. Je vindt er gemakkelijk je weg, doordat iedere opleiding zijn eigen plek heeft. En je krijgt precies de begeleiding die bij je past. Bij ons kun je praktijkonderwijs, vmbo en mbo volgen.

Onze school lijkt heel erg op de plek waar je straks gaat werken. We hebben bijvoorbeeld een restaurant, garage en een winkel. Ook mensen uit de buurt kennen en gebruiken onze school. Ze komen als echte gasten eten in ons restaurant, of brengen de auto bij ons in de garage. Onze docenten weten niet alleen hoe ze les moeten geven, ze hebben ook ervaring in het bedrijfsleven. Het voordeel voor jou? Je leert echt een vak.

Ben jij op zoek naar een praktijkschool of een school voor vmbo of mbo? We ontmoeten je graag! Je kunt ons leren kennen tijdens het open huis, in de minilessen en op informatieavonden. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook even contact met ons opnemen.

Je bent van harte welkom!

Kom eten in ons eigen restaurant ‘Parkheuvel’

'Parkheuvel' is het schoolrestaurant van het Leerpark Presikhaaf. Wekelijks bereiden en serveren leerlingen van de afdeling Consumptief een driegangendiner voor gasten van binnen én buiten de school. Zo doen zij ervaring op met het werken in de horeca.

restaurant parkheuvelWerken in een restaurant is meer dan koken en serveren alleen, het stelt ook hoge eisen aan het omgaan met mensen, in woord en daad. De leerlingen leren samen te werken en worden getraind in het presteren onder tijdsdruk.

levensecht
Graag ontvangen wij gasten in ons restaurant. Vader, moeder, opa, oma en goede buur, iedereen is welkom! De leerlingen kunnen dan in het echt werken met gasten. Dat is leerzaam en vooral spannend. Zo kunnen zij 'levensecht leren' op Leerpark Presikhaaf.
De naam van ons restaurant is een knipoog naar het beroemde tweesterrenrestaurant. De patron cuisinier daar is ook begonnen op het vmbo, toen nog het 'lbo'.

openingstijden
Ons restaurant Parkheuvel is elke dinsdag en donderdag geopend vanaf 17.00 uur. Maar niet in schoolvakanties en op feestdagen. De leerlingen serveren een diner van drie gangen voor maar € 10,- p.p. Graag tijdig reserveren.
U kunt ons bellen of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Ons telefoonnummer en adres vindt u op onze contactpagina.