Arentheem College
Leerpark Presikhaaf

InformatievondLeerpark Presikhaaf opent de deuren: op dinsdag 3 juni a.s. van 19.00 – 21.00 uur. We...
Lees verder
"Dromen"Maandag 24 maart stonden leerlingen van de praktijkschool en ouderen van woonzorgcentrum...
Lees verder
Sportdag VMBO Ook dit jaar konden onze leerlingen weer kiezen uit verschillende sporten: voetballen,...
Lees verder

Leerpark Presikhaaf: leren, werken, ondernemen

Leerpark Presikhaaf is een actieve school, gericht op de toekomst. We zitten in een schitterend gebouw aan de IJssellaan. Onze school is overzichtelijk. Je vindt er gemakkelijk je weg, doordat iedere opleiding zijn eigen plek heeft. En je krijgt precies de begeleiding die bij je past. Bij ons kun je praktijkonderwijs, vmbo en mbo volgen.

Onze school lijkt heel erg op de plek waar je straks gaat werken. We hebben bijvoorbeeld een kinderdagverblijf en een winkel. Ook mensen uit de buurt kennen en gebruiken onze school. Ze komen als echte gasten eten in ons restaurant, of brengen de auto bij ons in de garage. Onze docenten weten niet alleen hoe ze les moeten geven, ze hebben ook ervaring in het bedrijfsleven. Het voordeel voor jou? Je leert echt een vak.

Lees meer...

Informatieavond

Leerpark Presikhaaf opent de deuren: op dinsdag 3 juni a.s. van 19.00 – 21.00 uur. We beantwoorden uw vragen en laten u het gebouw zien. Ook kunt u uw kind nog inschrijven.

  • Zoekt u nog een school voor voortgezet onderwijs?
  • Zit uw kind in groep 8 en is die nog niet aangemeld op een middelbare school?
  • Wil uw zoon of dochter een beroepsopleiding volgen en instromen in klas 3 van het vmbo?
  • Zoekt u een kleinschalige MBO?
  • Wilt u het gebouw van Leerpark Presikhaaf weleens van binnen zien?
  • Heeft u uw zoon of dochter al opgegeven maar heeft u nog vragen?

Lees meer...

Kom eten in ons eigen restaurant ‘Parkheuvel’

'Parkheuvel' is het schoolrestaurant van het Leerpark Presikhaaf. Wekelijks bereiden en serveren leerlingen van de afdeling Consumptief een driegangendiner voor gasten van binnen én buiten de school. Zo doen zij ervaring op met het werken in de horeca.

restaurant parkheuvelWerken in een restaurant is meer dan koken en serveren alleen, het stelt ook hoge eisen aan het omgaan met mensen, in woord en daad. De leerlingen leren samen te werken en worden getraind in het presteren onder tijdsdruk.

levensecht
Graag ontvangen wij gasten in ons restaurant. Vader, moeder, opa, oma en goede buur, iedereen is welkom! De leerlingen kunnen dan in het echt werken met gasten. Dat is leerzaam en vooral spannend. Zo kunnen zij 'levensecht leren' op Leerpark Presikhaaf.
De naam van ons restaurant is een knipoog naar het beroemde tweesterrenrestaurant. De patron cuisinier daar is ook begonnen op het vmbo, toen nog het 'lbo'.

openingstijden
Ons restaurant Parkheuvel is elke dinsdag en donderdag geopend vanaf 17.00 uur. Maar niet in schoolvakanties en op feestdagen. De leerlingen serveren een diner van drie gangen voor maar € 10,- p.p. Graag tijdig reserveren.
U kunt ons bellen of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Ons telefoonnummer en adres vindt u op onze contactpagina.